OFFICE TIME IRODA – A HELY ÖNNEK, PER ELŐTT, PER MIATT, PER NÉLKÜL

Prémium lakossági ügyfélfogadás ügy előtt, per előtt, vita és probléma miatt! Professzionális team, független több szakmás iroda (ISM) perelhárítás, perelkerülés elsőségével és idősáv nyitvatartás Önnek per miatt, vagy per helyett! Kisebb költség, kevesebb stressz, szakmai válaszok, megoldások ügyfél részére! Időpontfoglalás után várja Önt is irodánk Budapesten a Deák tér mellett! Egyszerű, közérthető ügyfél információk, gyakorlatias win-win módon és ISM szakmaközi supervisor kapcsolattal (TFKKE), patinás és megbízható ügyfélszolgálat! Regisztráció előtt az időpont kiválasztás lehetősége, jelentkezzen most! Kérjen időpontot: 06-302-164-102 (10-18h munkanapokon) bejelentkezes.iroda@gmail.com Budapesten és vidéken a start Önnek fontos egy per előtt, egy ügy előtt! Ne feledje, ma már több, mint 93.000 látogató nem téved, lakossági szolgáltatások és előzetes bejelentkezés, időpontfoglalás mellett tanácsadás, konzultációk!

EMBEREKNEK EGY HELY, ELŐRE BEJELENTKEZÉS – ADÓS,POSTA, FIZETÉSI MEGHAGYÁS PROBLÉMA MA!

Bírósági per elkerülhető, a már beadott keresettel indult per kiváltható szakértelmünkkel!

 

 

A baj (FMH küldemény) könnyen érkezik az emberekhez!

 

Ügyfélszolgálat és lehetőség az embereknek – Posta, adósság problémáival!

 

 

Az emberek eseteit megismerve, a bíróság gyakorlatát figyelve a joggal való visszaélés hétköznapi formáinál – tapasztalati alapon kijelenthető az ügyfél érdekvédelem nézőpontjából, hogy a Fizetési Meghagyás Eljárás nem ügyfélbarát.  (Adósság, adós, posta, postai kézbesítés problémái sok magyar ember életét érintik.)

 

Szigorúan a családok, magyar emberek oldaláról szemlélve ennek több jelentős oka van, ezek közül az egyik, hogy a 2009. évi L. törvény (Fmhtv.) akkori jogalkotói szándéka több, mint vitatható volt – különösen egy gazdasági válság közepén?!

 

Máig komoly jogalkotói vita lehetne arról, hogy milyen károkat okoz a magyar szakembereknek, magyar családoknak az akkori ügyfélellenes döntés (adósellenes), mely szerint a Fizetési Meghagyás jogalapját, bizonyítására szolgáló tényeket az eljáró közjegyző a fenti törvény alapján nem vizsgálja!

 

Jelenleg, némi gyakorlati finomodással, de a magyar emberek számára a baj könnyen érkezhet vidéki otthonukhoz, vagy városi lakásukba egy Fizetési Meghagyás irata formájában a MOKK-tól.

 

Ilyen helyzetben a saját munkájának élő ember, a vidéki szakember, nyugdíjas azt sem tudja kinek, mit, milyen üzenet értékkel mondjon – túl a hivatalos formaságon legegyszerűbb, önálló kezelésén!

 

Külön gyakorlati problémák sorát veti fel a posta kézbesítési anomáliáinak növekedése, illetve a Fizetési Meghagyás közjegyzői kiküldésének  tapasztalatai. (Téves adatokkal kiküldött FMH iratok stb.)  Erre a 2016.évi CXXX. törvény (Pp.) szabályai és a már említett Fmhtv. 32.§ rendelkezései kiemelten fontosak.

 

 

 

 

Adós ma mindenkiből lehet Magyarországon

Adós is magyar ember!   Önállóan éljen lehetőségeivel!

 

 

 

Adósság miatt, posta vita miatt lehetőleg ne legyen bírósági tárgyalás, emberek a bíróságon ne töltsenek időt!

 

 

Azonban az FMH postai megérkezése után a problémára fókuszálva célszerű elkezdeni az egyéni konzultációval, a jó per előtti válságkommunikációra a felkészülést – keresse irodánknál  az ügyfélszolgálatot!  Későbbi feleslegessé váló kiadások, költségek a jó válságkommunikációval jól mérsékelhetőek.

 

Tényszerű adósság utáni válságkommunikáció iránya a valós adós helyzetnek megfelelő adósságrendezés, az adósság kifizetése valós körülmények szerint!

 

 

Legfontosabb információ az adós számára, az emberek számára, hogy a válságkommunikáció elsőrendűen a jogosult irányába kell, hogy történjen. A Fizetési Meghagyás kézbesítésének szabályai és  hatálya megegyezik a kereset kézbesítésének, kereset közlésének hatályával. (Perrendtartás 180.§.)

 

Adós számára értékes tudnivaló, hogy a jogosult dönt a meg nem fizetett Fizetési Meghagyás után a végrehajtás elrendelését kéri-e, avagy nem. Végrehajtás előtt van feladata az adósnak – számíthat szakembereinkre ebben!

 

 

Ha FMH jött, érdemes keresnie bennünket időpontért!

 

 

Per és emberi élet! Per és idő viszonya!   A per előzménye az élethelyzet, vagy konfliktusos helyzet válsága emberek között.

 

FMH eljárásból nem kell, hogy hosszabb pereskedés legyen!   Készüljön fel szakembereinkkel, ha postán FMH irat érkezett!

 

Nálunk “az adós is ember” szemlélettel vesznek részt szakembereink a jó megoldás, az Ön egyéni felkészülése TFKKE érdekében!

 

 

Hívja 06/302-164-102! (munkaidőben 10h-18h)     Jelezze időpont igényét: ugyfelek@index.hu

 

Peres út előtt, peres vita előtt a hely irodánk, ahol a peres téma a per elkerülése is lehet! Perelkerülés, perelhárítás az ügyfélnek hasznos!

(Lakossági szolgáltatások, team munka: TFKKE kommunikáció, vita monitor, költségelemzések stb.)

 

 

Integrált és intermediált szolgáltatások minőségi szakmai műhelyekkel, szakértői bázisokkal, monitorozás ügyfél igényre stb.)

 


Közvetlen információ a magyar állampolgároknak
, hogy a per indítása elkerülése,  a per elhúzódás elkerülése az embereken is múlik.

 

 

Ár monitor az embereknek!Jogász által hivatalos ingatlanértékbecslés a pontos ár, ház, lakás, nyaraló!!

Itt bejelentkezés telefonon! Mennyi az ára? Ház, lakás, telek! Mennyivel és mitől lenne több az ára? Házak és árak ma! Hivatalos ingatlanforgalmi értékbecslés! T:06-206-237-860 (Ügyfélidőpontok)

Ügyfélbarát ismeretbővítő és reklám lap!

Az oldalon megjelölt tájékoztatás az informatikai lehetőségek miatt nem teljes körű! (NOVUM OFFICIUM Kft.)

 

Álláspontunk szerint a cikkek jó termék, jó szolgáltatás elérése érdekében ezekre felnyíló linkekkel mutatnak!

Részletes tájékoztatásért jelentkezzen be az első személyes megbeszélésre, saját kérdésével!

Népszerű ismeretbővítő és reklám oldal!

 

Ügyfélbarát szolgáltatás az embereknek Magyarországon!

 

Írásainkban jó termékekre, jó szolgáltatásokra, ajánlott szolgáltatásokra, információkra link mutat!

 

FELHÍVÁS PANDEMIA UTÁN! MOST LEHET SZAKMAI PARTNERÜNK VIDÉKRŐL, BUDAPESTRŐL!

Szakterületükön jártas, empatikus, aktív szakemberek részére felhívás!

 

A szakértők első kézből, office time prémium iroda szakmai háttere több tradícióval rendelkező szakmai vállalkozás és az anno egykor a CERI Jogvita kultúra műhely összefogásán alapult évtizedes múlttal.

Irodánk szakértői és szakemberei integrált kooperációban, intermediált kooperációban is örömmel segítenek egy kiváló és az ügyfelek számára megnyugtató garanciát jelentő szakmai és piaci kezdeményezést, amely az emberek problémái és a közérthető megoldás, per helyett, vagy per egyszerűsítés és per lezárás win-win per keresztmetszetét teremti meg.

 

2020 aktualitása!   Ha Ön megbízható szakember és szívesen vállal feladatokat! 

 Jelentkezzen szakmai partnernek vidékről, Budapestről megbízással, részidőben is!

Időszakonként közzétesszük, hogy egész országból jelentkező szakemberek számára, mely szakterületekről fogadunk el jelentkezéseket rövid, lényegre szorítkozó önéletrajzzal és ügyfélbarát szemlélettel!

Jelentkezzen ha Ön szakmáját gyakorolni képes, tájékoztató és operatív módon képviselni tudó (referenciák) szakember a következő szakmai területeken:

– Párkapcsolati mediátor, aktív tréning alkalmazásokkal
– Pszichológus aktív terápiás gyakorlattal családok részére
– Igazságügyi szakértő (pénzügy,ingóságok értékének becslése stb.)

-Könyvelő, családi cégek ismerője, agilis és fiatal

-Igazságügyi ingatlanforgalmi értékbecslő

-Agilis fiatal empátiával rendelkező ügyvéd vidékről és Budapestről, agilis és humánus volt bíró

  • Tapasztalt és segítőkész ügyvédjelölt.

Rövid CV, majd személyes megbeszélés!

 

bejelentkezes.iroda@gmail.com    Contact személyi hiv:   Dr. Pásztor Klára

 

Egyetemi hallgatók számára gyakornoki lehetőség!

Ne a könyvekből ismerje meg az emberek életét!

Gyakorlattal rendelkező hallgatóból lehet később igazi szakember!

Minden érdeklődőt szívesen fogadunk egy első beszélgetésre!

Jelentkezés: bejelentkezes.iroda@gmail.com

 

Rövid CV és érdeklődési kör, pl. szakdolgozat miatt…

 

 

 

Hasznos kifejezések peres ügyeiben!

közös tulajdon, per költségei, közös tulajdon megszüntetése, közös tulajdon értékesítése, közös tulajdon használata, ügyfélszolgálat balaton, bírósági kereset beadása, ügyvéd, munkajogász, munkajog, bírósági tárgyalás, bírósági kereset benyújtás, közös tulajdon árverezése, lakáshasználat, túlhasználat, birtokvédelem, elbocsátás, felmondás gyes alatt, elbocsátás végkielégítés, munkaügyi per kártérítés, igazságügyi mediátor, mediátor veszprém, haszonélvezeti jog, ajándék visszakövetelése, ügyvédi költségek, mediátor győr, mediátor kecskemét, ügyfélszolgálat budapest, kártérítés ügyintézése, házassági bontóper, munkajogi per, szerződés megszegése, megállapodás megszegése, meghiúsult adásvétel, meghiúsult ingatlan adásvételi szerződés, közös tulajdon végrehajtása, közös tulajdonú ingatlan költségeinek viselése, kártérítési per, kártérítési tanácsadás, közös tulajdon szabályai, házastársi közös tulajdon, örökölt közös tulajdon, örökösök közötti per, örökösök közötti mediáció

Per előtt, vagy per helyett, esetleg per közben egyszerűbben! Jó ár, egyéni részletfizetés lehetősége megállapodás időszakokra (keretmegbízás után), referenciákkal komoly iroda az emberekért!

Ember élete?! X-RAD DIAGNOSZTIKA az egészség védelmében CT és MR gyorsan! Budapest belváros!

Betegség , vagy megelőzés? Gyors bejelentkezés T:06-70/335-5533 megelőzés, vagy betegeknek! Új műszerek, korrekt árak!

Probléma és emberek

  • 94 905 hits

E+MARKET BANNER HIRDETÉSI AJÁNLAT KEDVEZŐ ÁRON!

Ön építő, kereskedelmi, vagy más üzleti cégének egy hirdetési helye lehet 40 EFt/2hét! T: 06-206-237-860

Fogalmak, emberi kérdések szavakban, amelyekkel az ügyfélszolgálat ma a peres ügyekben, élet és gazdasági válságokban, vita előtt találkozik

igazságügyi szakértő, épület kár ügyintézés, műszaki állapotfelmérés, ingatlan állapotfelmérés, üzleti mediáció, üzleti mediátor, ingatlan műszaki felmérés, ingatlan szakértő, alvállalkozói követelés érvényesítése, kivitelezői károk, üzleti kapcsolat megőrzése, gazdasági bírósági per, kivitelezővel szembeni per, végrehajtás elkerülése, végelszámolás megelőzése, csőd helyett, szerződésszegés ügyintézése, ingatlanszakértő, franchise per, garancia per, szavatosság, szavatossági per, megrendelői vita, követelés érvényesítése, építésügyi szakértő, építésügyi szakértés, költségszakértő, építési költségvetés, per előkészítés, utólagos költségvetés, épület szakértés, kivitelezői kártérítési per, tervezői per, kártérítési elszámolás, adósságrendezés, gazdasági egyezség, agrár kár, épület süllyedés, statikai hiba, beázás szomszédtól, mérnöki szakértés, épület műszaki kár, társasházi per, rejtett hiba perindítás, építkezés hiba, kivitelezővel szemben kártérítés, üzletrész felértékelés,gyermekelhelyezés, gyermekelhelyezési per, gyermekelhelyezés feltételei, gyermekelhelyezés megváltoztatása, vagyonmérleg válásnál, gyermekelhelyezés apánál, kapcsolattartás szabályozása, rokontartásdíj igénylése, asszonytartás iránti per, asszonytartás, házassági szerződés megszegése, párkapcsolati válság, gyermektartásdíj nem fizetése, házassági vagyonszerződés megszegése, kapcsolattartás akadályozása, megállapodás megszegése, egyezség megszegése, válási egyezség megszegése, fizetési meghagyásos eljárás, gyermektartásdíj végrehajtása, házassági vagyonjogi szerződés felbontása, gyermektartásdíj megváltoztatása, gyermektartásdíj felemelése, gyermekláthatás akadályozása, gyermekláthatás jogszabályai, vagyonmegosztás, vagyonmegosztási megállapodás megszegése, kiköltözés közös ingatlanból, válási tanácsadás, családjog, gyermektartásdíj megelőlegzése, válási mediátor, válás, házasság felbontása, válóper, vagyonmegosztási per, gyermekelhelyezés és kapcsolattartás, restart, jó start, ügyfélszolgálat embereknek,

%d blogger ezt szereti: