OFFICE TIME – START EMBEREKNEK PER ELŐTT, PER UTÁN

Professzionális team, független több szakmás iroda (MPS) perelhárítás, perelkerülés elsőségével és prémium nyitvatartás Önnek per előtt, per után! Kisebb költség, kevesebb stressz, hasznos téma és szakmai válaszok, prémium megoldások ügyfél részére! Per előtt, probléma előtt nyitva irodánk, real-time team várja őket! Egyszerű, közérthető ügyfél érdekvédelem, gyakorlatias információ és prémium szakmaközi supervisor (TFKKE), az ügyfél is ember szemléletű ügyfélszolgálat!Ügyfélbarát iroda, minőségi hely, időpont kiválasztás lehetősége, jelentkezzen időben! Kérjen időpontot: 06-302-164-102 (10-18h munkanapokon) Jelentkezzen be e-mail-ben: ugyek.perek@index.hu Budapesten és vidéken jó start Önnek fontos egy per előtt, egy ügy előtt ma! Ne feledje több, mint 90.000 látogató nem téved, lakossági szolgáltatások oldal és előzetes bejelentkezés, időpontfoglalás mellett ügyfélszolgálat!!

A baj (FMH küldemény) posta útján érkezik az emberekhez! Ügyfélszolgálat és lehetőség az embereknek, szinte ajándék ma!

Ma a dolgozó magyar ember, a tanuló magyar fiatal számos, akár váratlan és kellemetlen procedúrának ki van téve Magyarországon!

 

Az emberek eseteit megismerve, a bíróság gyakorlatát figyelve a joggal való visszaélés hétköznapi formáinál – tapasztalati alapon kijelenthető az ügyfél érdekvédelem nézőpontjából, hogy a Fizetési Meghagyás Eljárás nem ügyfélbarát.

Szigorúan a családok, magyar emberek oldaláról szemlélve ennek több jelentős oka van, ezek közül az egyik, hogy a 2009. évi L. törvény (Fmhtv.) akkori jogalkotói szándéka több, mint vitatható volt – különösen egy gazdasági válság közepén?!

Máig komoly jogalkotói vita lehetne arról, hogy milyen károkat okoz a magyar szakembereknek, magyar családoknak az akkori ügyfélellenes döntés (adósellenes), mely szerint a Fizetési Meghagyás jogalapját, bizonyítására szolgáló tényeket az eljáró közjegyző a fenti törvény alapján nem vizsgálja!

 

Jelenleg, némi gyakorlati finomodással, de a magyar emberek számára a baj könnyen érkezhet vidéki otthonukhoz, vagy városi lakásukba egy Fizetési Meghagyás irata formájában a MOKK-tól. Posta útja, a követelés kézbesítése sok panasz forrása, az embereknek a baj, azonban ennél nagyobb, ha a kézbesítés körül vita, gondok merülnek fel.

Ilyen helyzetben a saját munkájának élő ember, a vidéki szakember, nyugdíjas azt sem tudja kinek, mit, milyen üzenet értékkel mondjon – túl a hivatalos formaságon legegyszerűbb, önálló kezelésén!

 

Külön gyakorlati problémák sorát veti fel a posta kézbesítési anomáliáinak növekedése, illetve a Fizetési Meghagyás közjegyzői kiküldésének  tapasztalatai. (Téves adatokkal kiküldött FMH iratok stb.)  Erre a 2016.évi CXXX. törvény (Pp.) szabályai és a már említett Fmhtv. 32.§ rendelkezései kiemelten fontosak.

Mai ügyek problémái a posta kézbesítés anomáliáiban is tetten érhetőek.

 

Jó információk és a baj okozta válsághelyzetben a jó válságkommunikáció igazi segítség, szinte ajándék az embereknek, ha Fizetési Meghagyás eljárásáról szereznek tudomást.

 

Adós ma bárkiből lehet, az FMH miatt lehet nehéz helyzete

 

Probléma az embereknek a postán érkezik!   A probléma megoldása a jó kommunikáción, az önállóan megtehető lépéseik pontos végig vitelén múlhat!

 

 

Minden baj egy családban, az emberek életében válság.  A Fizetési Meghagyás eljárása olyan az adós számára (jóhiszemű FMH esetén) veszélyes eljárás, amelyben önmaga tud intézkedni a formaságokat illetően, viszont a válság ott marad hónapokra, évekre és abban a profi válságkommunikáció TFKKE szakmai munkája segít!

Per helyett legyen a saját maga, szakembereink által felkészített stratégája (TFKKE) – ehhez per előtt, per közben folyamatosan felkeresheti irodánkat!

 

FMH postán megérkező irata egy tünet az ember problémájában, de a probléma megoldása a jó peres kommunikáció, a válságkommunikáció eszközeivel rövidebben, gyorsabban érhető el.

Az FMH eljárás válságtüneténél a valós, érdemi vonulat a válságkommunikációban a jogosult felé mutat, egy későbbi szakaszban a közjegyző felé is kiterjeszthető az önállóan eljáró emberek ügyeiben is. (E-mailben FMH kérelen nem adható be.)

 

Ahol a probléma egy valós és jóhiszemű jogalapon nyugszik, ott a válságkommunikáció egyik iránya az adós ember körüli körülmények, szándékok és jogosulti szándékok  és elvárások összehangolása!  (Ez kimondottan válságkommunikáció terepe, hozzájárulhat a per elkerüléséhez!)

 

Fizetési Meghagyás eljárás sajátossága, hogy a szakemberek, dolgozó emberek, diákok és nyugdíjasok legjobban teszik, ha a valós körülményekhez igazodóan a legegyszerűbb írásos formát használják az ellentmondás visszaküldésekor. Számos nyomtatvány kinyomtatható és jól használható!)

Azonban az FMH postai megérkezése után a problémára fókuszálva célszerű elkezdeni az egyéni konzultációval, a jó válságkommunikációra a felkészülést – keresse irodánknál  az ügyfélszolgálatot!  Későbbi feleslegessé váló kiadások, költségek a jó válságkommunikációval jól mérsékelhetőek.

 

 

Ha MOKK borítékos  FMH jött, érdemes keresnie bennünket időpontért!

 

Jó információk, hatékony segítség az ügyfelekké váló embereknek – ez a mottónk!

 

 

Per és emberi élet! Per és idő viszonya!   A per előzménye az élethelyzet, vagy konfliktusos helyzet válsága emberek között.

FMH eljárásból nem kell, hogy hosszabb pereskedés legyen!   Készüljön fel szakembereinkkel, ha postán FMH irat érkezett!

 

Hívja 06/302-164-102! (munkaidőben 9h-17h)     Jelezze időpont igényét: ugyfelek@index.hu


Közvetlen információ a magyar állampolgároknak
, hogy a per indítása elkerülése,  a per elhúzódás elkerülése az embereken is múlik.

 

 

 

 

 

Ár monitor az embereknek!Jogász által hivatalos ingatlanértékbecslés a pontos ár, ház, lakás, nyaraló!!

Itt bejelentkezés telefonon! Mennyi az ára? Ház, lakás, telek! Mennyivel és mitől lenne több az ára? Házak és árak ma! Hivatalos ingatlanforgalmi értékbecslés! T:06-206-237-860 (Ügyfélidőpontok)

Ügyfélbarát ismeretbővítő és reklám lap!

Az oldalon megjelölt tájékoztatás az informatikai lehetőségek miatt nem teljes körű! (NOVUM OFFICIUM Kft.)

 

Álláspontunk szerint a cikkek jó termék, jó szolgáltatás elérése érdekében ezekre felnyíló linkekkel mutatnak!

Részletes tájékoztatásért jelentkezzen be az első személyes megbeszélésre, saját kérdésével!

Népszerű ismeretbővítő és reklám oldal!

 

Ügyfélbarát szolgáltatás az embereknek Magyarországon!

 

Írásainkban jó termékekre, jó szolgáltatásokra, ajánlott szolgáltatásokra, információkra link mutat!

 

SZOLGÁLTATÁS AZ EMBEREKNEK! JELENTKEZÉS LEHETŐSÉGE! LEGYEN SZAKMAI PARTNERÜNK!

Szakterületükön jártas, empatikus szakemberek részére felhívás!

 

A szakértők első kézből szakmai háttere több tradícióval rendelkező szakmai vállalkozás és a egykor a CERI Jogvita kultúra műhely összefogásán alapult.

Több társadalmi szervezet érdekvédelmi irodájának szakmai hátterét biztosítja. (Autóklub mintájára stb.)

Irodánk szakértői és szakemberei integrált kooperációban örömmel segítenek egy kiváló és az ügyfelek számára megnyugtató garanciát jelentő kezdeményezést, amely az emberek problémái és a közérthető megoldás keresztmetszetét teremti meg.

 

Ha Ön megbízható szakember és figyelemmel fordul az emberek problémái felé!

Jelentkezzen szakmai partnernek 2019 évben!

Időszakonként közzétesszük, hogy egész országból jelentkező szakemberek számára, mely szakterületekről fogadunk el jelentkezéseket rövid, lényegre szorítkozó önéletrajzzal és ügyfélbarát szemlélettel!

Jelentkezzen ha Ön szakmáját gyakorolni képes, tájékoztató és operatív módon képviselni tudó (referenciák) szakember a következő szakmai területeken:

– Párkapcsolati mediátor, aktív tréning alkalmazásokkal
– Pszichológus aktív terápiás gyakorlattal családok részére
– Igazságügyi szakértő (pénzügy,ingóságok értékének becslése stb.)

-Könyvelő, családi cégek ismerője, agilis és fiatal

-Igazságügyi ingatlanforgalmi értékbecslő

-Agilis fiatal empátiával rendelkező ügyvéd vidékről és Budapestről, agilis és humánus volt bíró

Szívesen fogadjuk és alsó, illetve felső korhatár nélkül egyéb területről is kapcsolatfelvételre a jelentkezőket!

szakertok.iroda@index.hu

 

Egyetemi hallgatók számára gyakornoki lehetőség!

Ne a könyvekből ismerje meg az emberek életét, emberek ügyeit!

Gyakorlattal rendelkező hallgatóból lehet később igazi szakember!

Minden érdeklődőt szívesen fogadunk egy első beszélgetésre!

Jelentkezés: szakmai.hr@webmail.hu

 

Hasznos kifejezések peres ügyeiben!

közös tulajdon, per költségei, közös tulajdon megszüntetése, közös tulajdon értékesítése, közös tulajdon használata, ügyfélszolgálat balaton, bírósági kereset beadása, ügyvéd, munkajogász, munkajog, bírósági tárgyalás, bírósági kereset benyújtás, közös tulajdon árverezése, lakáshasználat, túlhasználat, birtokvédelem, elbocsátás, felmondás gyes alatt, elbocsátás végkielégítés, munkaügyi per kártérítés, igazságügyi mediátor, mediátor veszprém, haszonélvezeti jog, ajándék visszakövetelése, ügyvédi költségek, mediátor győr, mediátor kecskemét, ügyfélszolgálat budapest, kártérítés ügyintézése, házassági bontóper, munkajogi per, szerződés megszegése, megállapodás megszegése, meghiúsult adásvétel, meghiúsult ingatlan adásvételi szerződés, közös tulajdon végrehajtása, közös tulajdonú ingatlan költségeinek viselése, kártérítési per, kártérítési tanácsadás, közös tulajdon szabályai, házastársi közös tulajdon, örökölt közös tulajdon, örökösök közötti per, örökösök közötti mediáció

Trend ügy előtt! Jó ár az embereknek, komoly iroda az emberekért!

Ember élete?! X-RAD DIAGNOSZTIKA az egészség védelmében CT és MR gyorsan! Budapest belváros!

Betegség , vagy megelőzés? Gyors bejelentkezés T:06-70/335-5533 megelőzés, vagy betegeknek! Új műszerek, korrekt árak!

Probléma és emberek

  • 93 385 hits

E+MARKET BANNER HIRDETÉSI AJÁNLAT KEDVEZŐ ÁRON!

Ön építő, kereskedelmi, vagy más üzleti cégének egy hirdetési helye lehet 40 EFt/2hét! T: 06-206-237-860

Fogalmak, emberi kérdések szavakban, amelyekkel az ügyfélszolgálat ma a peres ügyekben, élet és gazdasági válságokban, vita előtt találkozik

igazságügyi szakértő, épület kár ügyintézés, műszaki állapotfelmérés, ingatlan állapotfelmérés, üzleti mediáció, üzleti mediátor, ingatlan műszaki felmérés, ingatlan szakértő, alvállalkozói követelés érvényesítése, kivitelezői károk, üzleti kapcsolat megőrzése, gazdasági bírósági per, kivitelezővel szembeni per, végrehajtás elkerülése, végelszámolás megelőzése, csőd helyett, szerződésszegés ügyintézése, ingatlanszakértő, franchise per, garancia per, szavatosság, szavatossági per, megrendelői vita, követelés érvényesítése, építésügyi szakértő, építésügyi szakértés, költségszakértő, építési költségvetés, per előkészítés, utólagos költségvetés, épület szakértés, kivitelezői kártérítési per, tervezői per, kártérítési elszámolás, adósságrendezés, gazdasági egyezség, agrár kár, épület süllyedés, statikai hiba, beázás szomszédtól, mérnöki szakértés, épület műszaki kár, társasházi per, rejtett hiba perindítás, építkezés hiba, kivitelezővel szemben kártérítés, üzletrész felértékelés,gyermekelhelyezés, gyermekelhelyezési per, gyermekelhelyezés feltételei, gyermekelhelyezés megváltoztatása, vagyonmérleg válásnál, gyermekelhelyezés apánál, kapcsolattartás szabályozása, rokontartásdíj igénylése, asszonytartás iránti per, asszonytartás, házassági szerződés megszegése, párkapcsolati válság, gyermektartásdíj nem fizetése, házassági vagyonszerződés megszegése, kapcsolattartás akadályozása, megállapodás megszegése, egyezség megszegése, válási egyezség megszegése, fizetési meghagyásos eljárás, gyermektartásdíj végrehajtása, házassági vagyonjogi szerződés felbontása, gyermektartásdíj megváltoztatása, gyermektartásdíj felemelése, gyermekláthatás akadályozása, gyermekláthatás jogszabályai, vagyonmegosztás, vagyonmegosztási megállapodás megszegése, kiköltözés közös ingatlanból, válási tanácsadás, családjog, gyermektartásdíj megelőlegzése, válási mediátor, válás, házasság felbontása, válóper, vagyonmegosztási per, gyermekelhelyezés és kapcsolattartás, restart, jó start, ügyfélszolgálat embereknek,

%d blogger ezt szereti: