OFFICE TIME IRODA – A HELY ÖNNEK, PER ELŐTT, PER MIATT, PER NÉLKÜL

Prémium lakossági ügyfélfogadás ügy előtt, per előtt, vita és probléma miatt! Professzionális team, független több szakmás iroda (ISM) perelhárítás, perelkerülés elsőségével és idősáv nyitvatartás Önnek per miatt, vagy per helyett! Kisebb költség, kevesebb stressz, szakmai válaszok, megoldások ügyfél részére! Időpontfoglalás után várja Önt is irodánk Budapesten a Deák tér mellett! Egyszerű, közérthető ügyfél információk, gyakorlatias win-win módon és ISM szakmaközi supervisor kapcsolattal (TFKKE), patinás és megbízható ügyfélszolgálat! Regisztráció előtt az időpont kiválasztás lehetősége, jelentkezzen most! Kérjen időpontot: 06-302-164-102 (10-18h munkanapokon) bejelentkezes.iroda@gmail.com Budapesten és vidéken a start Önnek fontos egy per előtt, egy ügy előtt! Ne feledje, ma már több, mint 93.000 látogató nem téved, lakossági szolgáltatások és előzetes bejelentkezés, időpontfoglalás mellett tanácsadás, konzultációk!

Karácsony előtt, december ügyintézés külföldről, per elindítása külföldről!

 

A külföldön élő magyar emberek december elején már a hazarepülés időpontját tervezik, az ár mérlegelését végzik!

 

December a külföldön dolgozó emberek számára, a külföldön élő magyar ember számára a rokonok látogatása, a család  egészének találkozása hónapja. Ez a mai trend!

Azonban számolnia kell a magyar állampolgároknak azzal, hogy a Magyarországon lévő ügyintézés halmozódik december hóra, tornyosul az év végére! (Nyaraló utáni adó, megkezdett adásvétel ügyintézése, végrehajtói ügyek, rokoni és házastársi viták stb.)

 

Ma a per elindítása, a peres kereset beadása önállóan megoldható, vagy ügyvédi tanácsokkal jobban megfontolható, mint a 2018 év első felében.    Gondolja át hogy áll az ügye, mely Önnek fontos?!

 

December hónapban a külföldről Magyarországon szándékozott per beadása, per elindítása már ismeri a tárgyév bírósági esetenkénti gyakorlatát, tárgyalótermi kommunikációs eseteit, a bíróságon kívüli TFKKE tényorientált kommunikáció eredményeit!

 

 

Ha Önnek fontos saját ügye, a költségek! Hívjon bennünket bárhonnan, és kérjen időpontot!

 

 

Magyar embereknek fontos információk, ha külföldön élnek, Európa országaiban dolgoznak és problémás helyzetben vannak, problémás ügyük van odahaza!

 

 

Emberi ügyek ma sokrétűek, bonyolultak, a problémás ügyek száma gyakoribb, mint évtizedekkel ezelőtt.

Ennek oka a perrendtartás, az eljárások olyan felgyorsított szabályai, melyek Magyarországon élve sem utolérhetőek az emberek számára a szükséges időszakokban rendelkezésre álló ügyvédi kapacitások és más szolgáltatások kapacitásai pl. könyvelő kapacitások mellett.

 

Piaci  évtizedes tapasztalat a munkánk során, hogy az ünnepek előtt érdemes a következő lépéseket megtenni a külföldön dolgozóknak:

 

-1 héttel hosszabb és már december elejétől megvalósított hazautazás. ( Tudni érdemes, hogy a december utolsó két hetében a pesties városi közvélekedés szerint “a fű sem mozdul…..a hivatalok, bíróságok környékén….!”)     Szerintünk vidéken is hasonló a helyzet Karácsony előtt, Karácsony után.

 

Családi ingatlanok tulajdoni lapját minden ingatlanra érdemes december első napjaiban kikérni! (Sok meglepetés lehet a terhek oldalon, vagy más bejegyzések stb.)

Ügyfélszolgálat a magyar állampolgárok számára!

 

-Problémás ügy, rokonokkal örökség miatti vita, követelések eseteivel lehetőleg még most, a tárgyévben érdemes foglalkozni!  (Fontos a határidők kérdése, a megvalósuló TFKKE kommunikáció kérdése, az előkészítések kérdése stb.)

 

-Felmerülhet a már jogerőre emelkedett (meg nem kapott hivatalos levelek ügyei) küldeményeknél a kézbesítés vélelmének megdöntése igénye!

 

Per beadása, per elindítása lehetséges önállóan az emberek életében, vagy ügyvéddel kiegészülve – azonban a szakkérdések megválaszolása, szakértői munkák időben elvégzése alig megkerülhető, máskor meg az időben elvégzett szakértői munkák után a másik fél elfogadja az érvelést per nélkül is!

 

-Kereset beadása ma bírósági nyomtatványokon történik, melyhez hasznos az informatikai segítség a külföldről per elindítását tervezőnek. (Idő hiánya, kész elképzelések, de informatikai tudás hiánya ilyen okok stb.)

 

 

Bírósági per elkerülhető, a már beadott keresettel indult per kiváltható lehet.Önállóan beadott per szakértői szakvéleményeken is múlhat sikerességében

 

 

December legyen a külföldről hazaérkező magyar emberek jó megoldásainak hónapja!

Az idő ára egy hosszan halasztott, vagy rosszul elindult esetnél mindig magas lesz!

 

 

Sokan dolgoznak magyarok külföldön gyárakban, üzletekben, önálló vállalkozásoknál. (Boltok, műhelyek, üzemek,mezőgazdaság stb.)

Ne hagyja senki sem a Magyarországon bekövetkezett sérelmeit, vagy lehetséges érdekeit , emberi méltóság csorbulását magyar emberként annyiban!

 

Számukra, külföldről hazaérkezők számára  minden útmutató az érdekvédelmükhöz fontos információ!

Idegennyelven beszélő kollégáink (angol, német, spanyol stb.) több szakterület munkájával (Orvos – mérnökök – ügyvédek- földmérők – közgazdászok stb.) adnak támogatást a jobb információhoz.

 

A formanyomtatvány informatikai kezelése nálunk informatikai szakmai tapasztalatokkal biztosított!

 

Kérjen időpontot: 06-302-164-102 (10-18h munkanapokon) Jelentkezzen be e-mail-ben: ugyek.perek@index.hu


Sokan halasztották saját családi ügyük intézését december elejére
az ünnepek előtti időszakra!

 

Ügyfélfogadásunkat a Londonból, Németországból, Svédországból hazatérő magyar emberek időrendjéhez, napi gyakorlatához igazítottuk Budapest belvárosában!

 

Adja tovább információinkat és elérhetőségünket!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Navigáció

Ár monitor az embereknek!Jogász által hivatalos ingatlanértékbecslés a pontos ár, ház, lakás, nyaraló!!

Itt bejelentkezés telefonon! Mennyi az ára? Ház, lakás, telek! Mennyivel és mitől lenne több az ára? Házak és árak ma! Hivatalos ingatlanforgalmi értékbecslés! T:06-206-237-860 (Ügyfélidőpontok)

Ügyfélbarát ismeretbővítő és reklám lap!

Az oldalon megjelölt tájékoztatás az informatikai lehetőségek miatt nem teljes körű! (NOVUM OFFICIUM Kft.)

 

Álláspontunk szerint a cikkek jó termék, jó szolgáltatás elérése érdekében ezekre felnyíló linkekkel mutatnak!

Részletes tájékoztatásért jelentkezzen be az első személyes megbeszélésre, saját kérdésével!

Népszerű ismeretbővítő és reklám oldal!

 

Ügyfélbarát szolgáltatás az embereknek Magyarországon!

 

Írásainkban jó termékekre, jó szolgáltatásokra, ajánlott szolgáltatásokra, információkra link mutat!

 

FELHÍVÁS PANDEMIA UTÁN! MOST LEHET SZAKMAI PARTNERÜNK VIDÉKRŐL, BUDAPESTRŐL!

Szakterületükön jártas, empatikus, aktív szakemberek részére felhívás!

 

A szakértők első kézből, office time prémium iroda szakmai háttere több tradícióval rendelkező szakmai vállalkozás és az anno egykor a CERI Jogvita kultúra műhely összefogásán alapult évtizedes múlttal.

Irodánk szakértői és szakemberei integrált kooperációban, intermediált kooperációban is örömmel segítenek egy kiváló és az ügyfelek számára megnyugtató garanciát jelentő szakmai és piaci kezdeményezést, amely az emberek problémái és a közérthető megoldás, per helyett, vagy per egyszerűsítés és per lezárás win-win per keresztmetszetét teremti meg.

 

2020 aktualitása!   Ha Ön megbízható szakember és szívesen vállal feladatokat! 

 Jelentkezzen szakmai partnernek vidékről, Budapestről megbízással, részidőben is!

Időszakonként közzétesszük, hogy egész országból jelentkező szakemberek számára, mely szakterületekről fogadunk el jelentkezéseket rövid, lényegre szorítkozó önéletrajzzal és ügyfélbarát szemlélettel!

Jelentkezzen ha Ön szakmáját gyakorolni képes, tájékoztató és operatív módon képviselni tudó (referenciák) szakember a következő szakmai területeken:

– Párkapcsolati mediátor, aktív tréning alkalmazásokkal
– Pszichológus aktív terápiás gyakorlattal családok részére
– Igazságügyi szakértő (pénzügy,ingóságok értékének becslése stb.)

-Könyvelő, családi cégek ismerője, agilis és fiatal

-Igazságügyi ingatlanforgalmi értékbecslő

-Agilis fiatal empátiával rendelkező ügyvéd vidékről és Budapestről, agilis és humánus volt bíró

  • Tapasztalt és segítőkész ügyvédjelölt.

Rövid CV, majd személyes megbeszélés!

 

bejelentkezes.iroda@gmail.com    Contact személyi hiv:   Dr. Pásztor Klára

 

Egyetemi hallgatók számára gyakornoki lehetőség!

Ne a könyvekből ismerje meg az emberek életét!

Gyakorlattal rendelkező hallgatóból lehet később igazi szakember!

Minden érdeklődőt szívesen fogadunk egy első beszélgetésre!

Jelentkezés: bejelentkezes.iroda@gmail.com

 

Rövid CV és érdeklődési kör, pl. szakdolgozat miatt…

 

 

 

Hasznos kifejezések peres ügyeiben!

közös tulajdon, per költségei, közös tulajdon megszüntetése, közös tulajdon értékesítése, közös tulajdon használata, ügyfélszolgálat balaton, bírósági kereset beadása, ügyvéd, munkajogász, munkajog, bírósági tárgyalás, bírósági kereset benyújtás, közös tulajdon árverezése, lakáshasználat, túlhasználat, birtokvédelem, elbocsátás, felmondás gyes alatt, elbocsátás végkielégítés, munkaügyi per kártérítés, igazságügyi mediátor, mediátor veszprém, haszonélvezeti jog, ajándék visszakövetelése, ügyvédi költségek, mediátor győr, mediátor kecskemét, ügyfélszolgálat budapest, kártérítés ügyintézése, házassági bontóper, munkajogi per, szerződés megszegése, megállapodás megszegése, meghiúsult adásvétel, meghiúsult ingatlan adásvételi szerződés, közös tulajdon végrehajtása, közös tulajdonú ingatlan költségeinek viselése, kártérítési per, kártérítési tanácsadás, közös tulajdon szabályai, házastársi közös tulajdon, örökölt közös tulajdon, örökösök közötti per, örökösök közötti mediáció

Per előtt, vagy per helyett, esetleg per közben egyszerűbben! Jó ár, egyéni részletfizetés lehetősége megállapodás időszakokra (keretmegbízás után), referenciákkal komoly iroda az emberekért!

Ember élete?! X-RAD DIAGNOSZTIKA az egészség védelmében CT és MR gyorsan! Budapest belváros!

Betegség , vagy megelőzés? Gyors bejelentkezés T:06-70/335-5533 megelőzés, vagy betegeknek! Új műszerek, korrekt árak!

Probléma és emberek

  • 94 905 hits

E+MARKET BANNER HIRDETÉSI AJÁNLAT KEDVEZŐ ÁRON!

Ön építő, kereskedelmi, vagy más üzleti cégének egy hirdetési helye lehet 40 EFt/2hét! T: 06-206-237-860

Fogalmak, emberi kérdések szavakban, amelyekkel az ügyfélszolgálat ma a peres ügyekben, élet és gazdasági válságokban, vita előtt találkozik

igazságügyi szakértő, épület kár ügyintézés, műszaki állapotfelmérés, ingatlan állapotfelmérés, üzleti mediáció, üzleti mediátor, ingatlan műszaki felmérés, ingatlan szakértő, alvállalkozói követelés érvényesítése, kivitelezői károk, üzleti kapcsolat megőrzése, gazdasági bírósági per, kivitelezővel szembeni per, végrehajtás elkerülése, végelszámolás megelőzése, csőd helyett, szerződésszegés ügyintézése, ingatlanszakértő, franchise per, garancia per, szavatosság, szavatossági per, megrendelői vita, követelés érvényesítése, építésügyi szakértő, építésügyi szakértés, költségszakértő, építési költségvetés, per előkészítés, utólagos költségvetés, épület szakértés, kivitelezői kártérítési per, tervezői per, kártérítési elszámolás, adósságrendezés, gazdasági egyezség, agrár kár, épület süllyedés, statikai hiba, beázás szomszédtól, mérnöki szakértés, épület műszaki kár, társasházi per, rejtett hiba perindítás, építkezés hiba, kivitelezővel szemben kártérítés, üzletrész felértékelés,gyermekelhelyezés, gyermekelhelyezési per, gyermekelhelyezés feltételei, gyermekelhelyezés megváltoztatása, vagyonmérleg válásnál, gyermekelhelyezés apánál, kapcsolattartás szabályozása, rokontartásdíj igénylése, asszonytartás iránti per, asszonytartás, házassági szerződés megszegése, párkapcsolati válság, gyermektartásdíj nem fizetése, házassági vagyonszerződés megszegése, kapcsolattartás akadályozása, megállapodás megszegése, egyezség megszegése, válási egyezség megszegése, fizetési meghagyásos eljárás, gyermektartásdíj végrehajtása, házassági vagyonjogi szerződés felbontása, gyermektartásdíj megváltoztatása, gyermektartásdíj felemelése, gyermekláthatás akadályozása, gyermekláthatás jogszabályai, vagyonmegosztás, vagyonmegosztási megállapodás megszegése, kiköltözés közös ingatlanból, válási tanácsadás, családjog, gyermektartásdíj megelőlegzése, válási mediátor, válás, házasság felbontása, válóper, vagyonmegosztási per, gyermekelhelyezés és kapcsolattartás, restart, jó start, ügyfélszolgálat embereknek,

%d blogger ezt szereti: