ELSŐ KÉZBŐL – JÓ START BÍRÓSÁGI PER ELŐTT, PER ALATT, PER UTÁN – MAI TREND ÜGY ELŐTT

Per ma, vagy per holnap váratlanul érkezik meg az emberek életében? Ügy előtt, probléma előtt nyitva az embereknek irodánk, team várja őket! Jó információ és ügyfélszolgálat az embereknek, a jó start fontos Önnek is! Lap az embereknek az emberekért!Az idő ára emberek között? Tájékoztatás részletesen a személyes találkozókon! Az ügyfél is magyar ember szemléletével. Magyar állampolgárok részére közérthető információ és supervisor (TFKKE) érdekeik védelmére ügyfélszolgálat! Professzionális, ügyfélbarát iroda a magyar emberek számára! Per előtt – per közben – per után! Járjon egy lépéssel előbbre a problémás ügyeiben! Az emberek problémái nálunk tiszteletet érdemelnek! Jogtudatosság erőssége a jogkövetés elősegítése alapja! Per szándéka ma, kiadás holnap! Magyarország településeiről bejelentkezhet saját esetével! Magyar állampolgárok külföldi sérelmes esetei! Akta és vita emberi eset irodája vagyunk Magyarországon 1992 óta a jogelődőkkel 2019-ben is! Megbízásokat a konkrét peres ügyek előtt, vagy bírósági perekben, FMH postai érkezésekor, per után elfogadjuk a hatékony megállapodás, lezárás szakmai meggyőződésével. Segítőkész ügyfélszolgálat, ügyfél érdekvédelem és jogtudatosság növelése, időpont kiválasztás lehetősége a jogviták, peres ügyek megoldása, elkerülése érdekében! Jelentkezzen időbenl! Építési jogviták – válások, vagyonmegosztások, örökség és hagyaték vitái, fizetési meghagyás és adósság, devizahitel és elszámolások vitái, egészségügyi jogsérelmek, Strasbourgban beadandó ügyek előkészítése, szaktárgyalási trend és válság megoldások lehetőségek a vitás ügyeiben! Kérjen időpontot: 06-302-164-102 (10-18h munkanapokon) Jelentkezzen be e-mail-ben: ugyek.perek@index.hu Budapesten és vidéken ügyek és perek! Foglalkozunk külön munkacsoportban a Németországban dolgozók eseteivel.- Az Ön ügye fontos számunkra! Jobb a bírósági per kiváltása szakértői munkával. PERMEGELŐZŐ SZAKMAI, BÍRÓSÁGI PER ELŐTTI ÜGYFÉLSZOLGÁLAT ÉS VÁLSÁG TÁRGYALÓ IRODA a Londonban, Egyesült Királyságban dolgozók esetei számára Magyarországon. Németül, angolul beszélnek kollégáink.

Peren kívüli megállapodás, bírósági per közben egyezség kidolgozása – takarékos per lehetséges Magyarországon!

Az új perrendtartás jó hatásai között (értsd. állampolgároknak előnyös, embereknek kedvező) megjelent a természetes vita, a természetes emberi konfliktusok nagyobb elismerése. Jogvita emberi ügyek során kerül elő.

Jogvita, pereskedés szándéka emberek között jön létre mindig, a kommunikáció megsérülése, akadályai miatt!

Jogalkotás a parlament munkájában az új perrendtartásnál annak szabályozása során ez a felismerés erősíti meg a tényt, hogy jogvita megoldása nem a jog, hanem a kommunikáció és konfliktuskezelés elsődlegességével lehetséges megnyugtatóan!

 

Bírósági pereskedés első szakaszában van bőven teendő! Takarékos bírósági pereskedés lehetséges Magyarországon!

 

Az új perrendtartás nagyobb teret ad az embereknek a jogviták, viták ügyvéd nélkül, szakkérdések (pl. mérnöki kérdések, orvosi kérdések, kommunikációs stratégia stb.) mentén és főként a kommunikációs szakemberek közreműködésével való rendezésére.

Hagyományosan és történetiségében az elmúlt évszázadban a bíróságok voltak a jogviták színterei, de ezt a bíróságok, állampolgárok, a megváltozott társadalmi és gazdasági környezet átírta.

Mára a bíróságon vitt per, az átlagos családi fogyasztói kosárhoz képest nagyon drága szolgáltatások sorozatává vált. – aránytalan kiadásokkal.

 

Döbbenetes megállapításokról lehet hallani, a perekben végzett jogi képviseletekről a Kúria munkacsoport  elemzéseinél, s erről számolnak be az ügyfelek vesztett pereikben.(Be nem adott iratok, elfelejtett tárgyalások, ügyfél szándékok tiszteletlen felülbírálata, több milliós sikerdíj a jogi képviseletnél, saját akaratát ügyfél szándék támogatása nélkül végigerőltető pereskedő ügyvédek stb.)

Ilyen esetekben a kisvállalkozás, a család veszít vagyont, kerül nehéz helyzetben – jogi képviselővel.

 

Egy társadalom sikere, egy gazdaság versenyképessége a lehető legkisebb bürokrácián, a hatékony és takarékos vitarendezésen is múlik. (Üzleti vitarendezés, komplex TFKKE vitarendezés, bírósági közvetÍtésre kötelezés stb.)

Több évtizedes szakmai praxissal, ügyfél és piaci ügyismerettel valljuk, létezik ma az ügyfelek számára takarékos pereskedés, jó eredménnyel, akár ügyvéddel, akár ügyvéd nélkül.

 

Ezt a jogvita megoldást, az ügyfél ne a bíróságon zárja le ügyét, az alternatív jogvita helyszínt erősíti meg az új perrendtartás több lépésben szabályaival.

Kifejezetten erős a bírósági gyakorlat a perek felfüggesztése, a felek közötti peres közvetítői eljárások támogatása eseteiben!

Az új perrendtartás számít a bíróságok jó gyakorlatára – a peres kommunikációs szakirodák munkájára – ilyen az általunk kínált takarékos peres ügyfélszolgálat, de számít a peres felek józan belátására, régi jogvita hagyományok átalakulására.

 

Takarékos per 2018-ban több teret kap, egy takarékos per kiadásai jóval kisebbek, mint a durva és ügyvéddel vitt sok tárgyalásos pereké.

Nehéz jó statisztikákat fellelni lásd. per közbeni díjazások üzleti titok részei, de megállapítható, hogy egy rosszul vezetett, ügyfél számára nem hatékony per 3-6 millió forint alsó értéken az ügyfél számárra.

 

Az ügyfél egy komlex jogvita szakmaközi tanácsadás után tud jól dönteni!

 

Takarékos per, takarékos megoldású  jogvita 300.000Ft-1.500.000 forint között végigvihető, akár ügyvéd nélkül.

Fontos peres és jogvita információ, hogy olcsóbb megoldáshoz szükségesek vitarendezés szakmai képviselői, a mediáció jó műhelyei. (Egyházak műhelyei, jóga alapú tréningek, jogvita szakkommunikációs irodák, peres szakértői irodák, közvetítői irodák , bírósági közvetítésre  kötelezés stb.)

Komplex jogvita tanácsadásokon az is felszínre kerül, kinek és mennyire van szüksége önfejlesztésre a jogvita kommunikációhoz. (Bizalmatlanság volt házastárssal, bizalmatlanság volt üzlettárssal, előítélet üzleti vita, előítélet kapcsolattartásnál stb.)

 

Olcsóbb per, olcsóbb pereskedés a vitarendezési szakember közreműködésével, az ügyfél döntésein és kommunikációs nyitottságán múlik leginkább.

 

Egy vitás helyzet, egy jogvita és konfliktus több módon folytatódhat! Minden jogvita kommunikációjában van jó stratégia, ha a szándékok, konfliktusok, érdekek jól kibeszéltek.

 

 

Már az első felszólítás, perrel fenyegetés esetén keresse irodánkat és ügyfélszolgálatunkat!(Szomszédtól levél, ügyvédtől  perrel fenyegetés stb.)

Komplex szakmaközi tanácsadás után, saját szándékait, körülményeit mérlegelve saját maga számára választhat előnyösebb megoldást!

 

Kérjen időpontot: 06-302-164-102 (10-18h munkanapokon) Jelentkezzen be e-mail-ben: ugyek.perek@index.hu

 

 

 

Reklámok

Information

This entry was posted on 2018-01-07 by in Akta, Új Pp. hatásai, Üzleti vita, Bírósági ügy, Bírósági per, Bírósági tárgyalás előtt, Birtokvédelem és ingatlanok, Biztosító és káreset jogvita, e-per előtt, E-perek, Egyezségek haláleset után, EJEB ügyek Strasbourg, Első magyar-angol jogvitarendező, Első magyar-német jogvitarendező, Emberi ügyek, Esetek és ügyek, Európában élő magyar, Fontos információk, Hasznos információk, Hogy áll az ügye?, Információk per, Információk vita, Jó ügyfélszolgálat, Jó tanács, Jogi ügyem, Jogi esetek, Külföldön dolgozók ügyei, Külföldön dolgozók esetei, Kereset beadása előtt, Megállapodás, Munkaügyi perek, Olcsó per, Otthon ügy, Panel ügyek, Per előtt, Per ma, Per után, Per városban, Per vidéken, Perben az emberek, Perek ma, Peren kívüli megállapodás, Perrendtartás gyakorlata, Rossz a vita, Szakértőt keres?, Takarékos per, Takarékos vita, Vita, Vita és per, Vita családon belül, Vita emberek között, Vita falun, Vita információ, Vita otthon, Vita vidéken and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .

Navigáció

Ügyfélbarát ismeretbővítő és reklám lap!

Az oldalon megjelölt tájékoztatás az informatikai lehetőségek miatt nem teljes körű!

Részletes tájékoztatásért jelentkezzen be az első személyes megbeszélésre, saját kérdésével!

Népszerű ismeretbővítő és reklám oldal!

Ügyfélbarát szolgáltatás az embereknek Magyarországon!

 

SZOLGÁLTATÁS AZ EMBEREKNEK! LEGYEN SZAKMAI PARTNERÜNK!

Szakterületükön jártas, empatikus szakemberek részére felhívás!

 

A szakértők első kézből szakmai háttere több tradícióval rendelkező szakmai vállalkozás és a CERI Jogvitakultúra műhely összefogásán alapul.

Több társadalmi szervezet érdekvédelmi irodájának szakmai hátterét biztosítja. (Autóklub mintájára stb.)

Irodánk szakértői és szakemberei örömmel segítenek egy kiváló és az ügyfelek számára megnyugtató garanciát jelentő kezdeményezést, amely az emberek problémái és a közérthető megoldás keresztmetszetét teremti meg.

 

Ha Ön megbízható szakember és figyelemmel fordul az emberek problémái felé!

Jelentkezzen szakmai partnernek 2019 évben!

Időszakonként közzétesszük, hogy egész országból jelentkező szakemberek számára, mely szakterületekről fogadunk el jelentkezéseket rövid, lényegre szorítkozó önéletrajzzal és ügyfélbarát szemlélettel!

Jelentkezzen ha Ön szakmáját gyakorolni képes, tájékoztató és operatív módon képviselni tudó (referenciák) szakember a következő szakmai területeken:

– Kapcsolattartás helyszín üzemeltetés (elvált szülők részére)
– Párkapcsolati mediátor, aktív tréning alkalmazásokkal
– Pszichológus aktív terápiás gyakorlattal családok részére
– Igazságügyi szakértő (pénzügy,ingóságok értékének becslése stb.)

-Könyvelő, családi cégek ismerője, agilis és fiatal

-Igazságügyi ingatlanforgalmi értékbecslő

-Agilis fiatal empátiával rendelkező ügyvéd vidékről és Budapestről, agilis és humánus volt bíró

Szívesen fogadjuk és alsó, illetve felső korhatár nélkül egyéb területről is kapcsolatfelvételre a jelentkezőket!

szakertok.iroda@index.hu

 

Egyetemi hallgatók számára gyakornoki lehetőség!

Ne a könyvekből ismerje meg az emberek életét, emberek ügyeit!

Gyakorlattal rendelkező hallgatóból lehet később igazi szakember!

Minden érdeklődőt szívesen fogadunk egy első beszélgetésre! (Francia-angol – német nyelvvizsga lehet előny!)

Jelentkezés: szakmai.hr@webmail.hu

 

Hasznos kifejezések peres ügyeiben!

közös tulajdon, per költségei, közös tulajdon megszüntetése, közös tulajdon értékesítése, közös tulajdon használata, ügyfélszolgálat balaton, bírósági kereset beadása, ügyvéd, munkajogász, munkajog, bírósági tárgyalás, bírósági kereset benyújtás, közös tulajdon árverezése, lakáshasználat, túlhasználat, birtokvédelem, elbocsátás, felmondás gyes alatt, elbocsátás végkielégítés, munkaügyi per kártérítés, igazságügyi mediátor, mediátor veszprém, haszonélvezeti jog, ajándék visszakövetelése, ügyvédi költségek, mediátor győr, mediátor kecskemét, ügyfélszolgálat budapest, kártérítés ügyintézése, házassági bontóper, munkajogi per, szerződés megszegése, megállapodás megszegése, meghiúsult adásvétel, meghiúsult ingatlan adásvételi szerződés, közös tulajdon végrehajtása, közös tulajdonú ingatlan költségeinek viselése, kártérítési per, kártérítési tanácsadás, közös tulajdon szabályai, házastársi közös tulajdon, örökölt közös tulajdon, örökösök közötti per, örökösök közötti mediáció

Trend ügy előtt! Jó ár az embereknek, komoly iroda az emberekért!

Probléma és emberek

  • 91 414 hits

E+MARKET BANNER HIRDETÉSI AJÁNLAT KEDVEZŐ ÁRON!

Ön építő, kereskedelmi, vagy más üzleti cégének egy hirdetési helye lehet 40 EFt/2hét! T: 06-206-237-860

Fogalmak, emberi kérdések szavakban, amelyekkel az ügyfélszolgálat ma a peres ügyekben, élet és gazdasági válságokban, vita előtt találkozik

igazságügyi szakértő, épület kár ügyintézés, műszaki állapotfelmérés, ingatlan állapotfelmérés, üzleti mediáció, üzleti mediátor, ingatlan műszaki felmérés, ingatlan szakértő, alvállalkozói követelés érvényesítése, kivitelezői károk, üzleti kapcsolat megőrzése, gazdasági bírósági per, kivitelezővel szembeni per, végrehajtás elkerülése, végelszámolás megelőzése, csőd helyett, szerződésszegés ügyintézése, ingatlanszakértő, franchise per, garancia per, szavatosság, szavatossági per, megrendelői vita, követelés érvényesítése, építésügyi szakértő, építésügyi szakértés, költségszakértő, építési költségvetés, per előkészítés, utólagos költségvetés, épület szakértés, kivitelezői kártérítési per, tervezői per, kártérítési elszámolás, adósságrendezés, gazdasági egyezség, agrár kár, épület süllyedés, statikai hiba, beázás szomszédtól, mérnöki szakértés, épület műszaki kár, társasházi per, rejtett hiba perindítás, építkezés hiba, kivitelezővel szemben kártérítés, üzletrész felértékelés,gyermekelhelyezés, gyermekelhelyezési per, gyermekelhelyezés feltételei, gyermekelhelyezés megváltoztatása, vagyonmérleg válásnál, gyermekelhelyezés apánál, kapcsolattartás szabályozása, rokontartásdíj igénylése, asszonytartás iránti per, asszonytartás, házassági szerződés megszegése, párkapcsolati válság, gyermektartásdíj nem fizetése, házassági vagyonszerződés megszegése, kapcsolattartás akadályozása, megállapodás megszegése, egyezség megszegése, válási egyezség megszegése, fizetési meghagyásos eljárás, gyermektartásdíj végrehajtása, házassági vagyonjogi szerződés felbontása, gyermektartásdíj megváltoztatása, gyermektartásdíj felemelése, gyermekláthatás akadályozása, gyermekláthatás jogszabályai, vagyonmegosztás, vagyonmegosztási megállapodás megszegése, kiköltözés közös ingatlanból, válási tanácsadás, családjog, gyermektartásdíj megelőlegzése, válási mediátor, válás, házasság felbontása, válóper, vagyonmegosztási per, gyermekelhelyezés és kapcsolattartás, restart, jó start, ügyfélszolgálat embereknek,

%d blogger ezt kedveli: